Persoonlijk & zakelijk life coach

Ik ben een gediplomeerd Internationaal Co-Active Coach van het Amerikaans gerenommeerde coachingsinstituut CTI. Als life coach help ik jou de verbinding en verandering met jouw talenten, gevoelens, dilemma’s en gedachten aan te gaan. Vanuit een ontdekkingsreis naar jezelf. Voordat je al jouw talenten, dromen en ambities naar buiten kunt brengen. Dit doe ik door jou met oprechte interesse, empathisch gevoel, creativiteit en enthousiasme te begeleiden in jouw ontdekkingsreis.

Durf fouten te maken en hiervan te leren! Focus op maximaal drie zaken die echt bij je passen. Geniet daarnaast met je dierbaren van een gezond en vruchtbaar leven. Pas daarna kun je anderen helpen om ook te groeien en bloeien!

Deze quotes laten mijn stellige overtuiging zien, vanuit de persoonlijke ups en downs in mijn leven die mij hielpen groeien en bloeien als mens en als professional.

Hoe werk ik?

Methodes die ik gebruik zijn o.a. visualisatie sessies, wandelingen maken, tuinieren, zingen, dansen en schilderen. Deze creatieve werkvormen stellen je snel op je gemak waardoor je jouw angsten makkelijker loslaat. Je komt meer tot jouw kern (onderbuikgevoel of oerinstincten), zodat je – vanuit jouw dromen en ambities – durft te veranderen en de nodige stappen kunt zetten.

Coaching & advies aan bedrijven

Focussen op de talenten van je medewerkers is noodzakelijk. Immers, niemand is perfect. Laat mensen fouten maken en geef als leider oprechte feedback. Wees een voorbeeld voor jouw personeel en leer van elkaar. Op die manier ontstaat er een prettige werksfeer, waarin iedereen zich begrepen en gewaardeerd kan voelen. Zo bouw je een mooi, duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf op.

Gebruik je empathie bij veranderingen, leef mee met je medewerkers en blijf nieuwsgierig naar elkaars motieven. Zo kom je tot een realistische verandering, die jullie gezamenlijk kunnen en willen dragen.

Wil jij ook je droom waarmaken?

LATEN WE CONNECTEN!

Maak hier een afspraak