Op dit moment schrijf ik aan een boek over mijn eigen leven

Vanaf het moment dat ik als elfjarige vanuit Turkije naar Nederland kwam, ben ik uitgedaagd om in mijzelf het beste van twee culturen te verenigen en daarin mijn eigen weg te vinden. In die uitdaging kunnen veel mensen zich herkennen. Zo ook de toekomstige generatie, die ik met mijn stichting (de Dutch Dream Foundation) wil prikkelen en inspireren om in zichzelf en hun talenten te investeren.

Al in Turkije leerde ik van mijn oma Anige hoe waardevol het is om je ook voor anderen in te zetten. Tot op de dag van vandaag is zij een groot voorbeeld voor mij.

Jij kan het verschil maken!

In Nederland kwamen verschillende mensen op mijn pad die mij hebben geholpen om niet te snel op te geven, hoe lastig situaties soms ook waren. Zoals mijn vader dat deed bij zijn kinderen, zijn buurt en de maatschappij als geheel. Hij leerde mij als geen ander dat je als mens een positief verschil kunt maken in jouw omgeving.

Cover boek Het komt goed, Zehra Dogan

Hoe ga jij groeien als mens?

Door mijn levensverhaal in een boek te delen, hoop ik mensen aan het denken te zetten. Hoe kun jij eraan bijdragen dat het leven van jezelf en anderen mooier wordt? Welke talenten kun jij daarvoor inzetten? En wat kun je leren van jouw fouten zodat je als mens kunt groeien?